Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Staffingteam
“Interessante opdrachten voor talentvolle IT’ers ”

Jong ICT-talent

De jeugd heeft de toekomst. De nieuwe generatie jaagt vernieuwingen aan, creëert slimmere manieren van werken en lost problemen op. Zij zijn nieuwsgierig, flexibel en vindingrijk. Staffingteam heeft een groeiende pool aan Young professionals die direct inzetbaar zijn voor elk ICT-project. Bent u op zoek naar een Young IT-professional met nét dat beetje extra?

Word jij onze collega?

Wij zijn continu op zoek naar o.a. medewerkers voor servicedesks, helpdesks, migratietrajecten en werkplekondersteuning.

Kom jij bij ons in vaste dienst?

Je bent dan verzekerd van een betrokken werkgever, een mooi salaris, interessante opdrachten, professionele ondersteuning en leuke collega’s.

Wat ga je doen?

Als Servicedesk medewerker analyseer je binnenkomende vragen en storingen en bepaal en/of coördineer je de te ondernemen acties. Je lost on-site of remote eerste en tweedelijns incidenten met betrekking tot de werkplek of randapparatuur op en registreert de geïmplementeerde oplossingen. Daarnaast voer je migraties, standaard installatie-, configuratie- en onderhoudswerkzaamheden van ICT-componenten op de werkplek uit.

Wat heb jij in huis?

  • MBO ICT diploma, ITIL Foundation, MCP certificaat
  • ITIL Foundation certificering (ITILv3)
  • 2 tot 5 jaar aantoonbare ervaring met 1e en/of 2e lijns support
  • Klantgericht, uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Professionele werkhouding en passie voor het vak
  • Rijbewijs B

Schrijf je nu in

Ben jij zo’n jong IT-talent en wil je deel uitmaken van ons team? Schrijf je dan nu in. Na een uitgebreide intake bekijken wij of je past in ons team en ontvang je een persoonlijke inlogcode waarmee je zelf je profiel kunt bijwerken en updaten.