Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Staffingteam
“Samenwerken is de sleutel tot ons succes”

Specialist in ICT-support

Staffingteam is dé vertrouwde partner in het onderhouden en beheren van complexe ICT-infrastructuren. Als niche specialist hebben wij toegang tot de gehele markt van beschikbare ICT-professionals. Of het nu gaat om systeembeheer, ondersteuning bij helpdesk of migratietrajecten, wij vinden snel de geschikte professional.

Want werken bij Staffingteam, daar krijg je energie van. Wij hebben altijd interessante vacatures, boeiende projecten en uitdagende opdrachten.
 Vertrouwen en samenwerking, dat is waar het bij ons om draait. Een persoonlijke, langetermijnrelatie is voor ons belangrijker dan snelle winst.

Wij investeren veel in relaties. Onze opdrachtgevers en onze kandidaten kennen wij persoonlijk; wij weten wat hen beweegt en wat zij zoeken. Het verbinden van de juiste mensen en de juiste opdrachten, dat is onze passie. Want alleen dan zijn alle partijen succesvol en tevreden. Onze betrokkenheid houdt niet op bij de bemiddeling, ook tijdens het gehele traject voelen wij ons verantwoordelijk voor een optimale invulling van uw ICT-vraagstuk.

Young IT-professionals en ICT-specialisten

Staffingteam werkt met een groeiend team van Young Professionals en IT-specialisten met jarenlange ervaring, die hetzij in vaste dienst zijn, hetzij door ons aangetrokken worden. Onze selectiecriteria zijn streng en volledig afgestemd op de eisen van de opdrachtgever. Door de sterke, persoonlijke kwaliteiten van professionals te koppelen aan uw specifieke wensen dragen wij immers bij aan het succes van alle partijen. 
Succes, tevredenheid en plezier
. Onze medewerkers zijn deskundig, gemotiveerd en leergierig. Wij ondersteunen hen waar nodig op elk vlak, of het nu gaat om opleiding, talentontwikkeling of coaching. Staffingteam staat garant voor succes, tevredenheid en plezier.