Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Staffingteam

Welkom bij Staffingteam

Wil je kennismaken met ons en met ons gloednieuwe kantoor? Je bent van harte welkom. Bel even om een afspraak te maken, dan kunnen we alle tijd voor je nemen.

Bereikbaarheid

Met de op- en afritten van de A12 (Den-Haag–Utrecht) op nog geen kilometer afstand is de Dutch Innovation Factory uitstekend bereikbaar met de auto. En net zo makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, want er rijden maar liefst drie buslijnen over de Bleiswijkseweg: de lijnen 173, 380 en 383.

Inspirerende omgeving

Staffingteam houdt met ingang van 1 januari 2015 kantoor in de Dutch Innovation Factory: de plaats waar ICT-onderwijs, -onderzoek én ondernemerschap elkaar ontmoeten. Nieuwsgierige ict’ers zoeken elkaar hier op, wisselen kennis uit en zetten elkaars expertise in voor innovatie. Hier zien ict-innovaties het licht, vinden ideeën een partner en komen ambitieuze plannen voor samenwerking tot ontwikkeling. In het Dutch Innovation Park vind je niet alleen ons gloednieuwe kantoor, maar ook de Bachelor opleiding HBO-ICT van de Haagse Hogeschool en toonaangevende IT-georiënteerde bedrijven als Siemens, Teleplan en Atos. Kun je je een betere locatie indenken voor ons bureau?
 Kom eens langs. We geven je graag een rondleiding in het indrukwekkende pand.

Plan je route naar ons kantoor

Vul je vertrek adres in en bereken je route.

Neem vrijblijvend contact op

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of op 085-2731200 of Info@staffingteam.nl.

Bezoek- en postadres

Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37-O
2712 PB Zoetermeer
T +31 (0)85 2731200
Info@staffingteam.nl